2015 m. sausio 20 d., antradienis

Žirnių miltų saldėsis

      Svečiuose paragavusi šių "saldainukų" nelikau abejinga :) kam patinka karamelė, "karvutės" ir pan., turėtų maloniai nustebinti šiek tiek kitoks skonis. Už receptuką dėkoju Simonai! Pabandykite :)


      Reikės:
   
      250g žirnių miltų
      200g sviesto
      Indelio  kondensuoto pieno
      1 a. š. cinamono



      Pirmiausia išlydžiau sviestą. Tuomet subėriau miltus. Gavosi tiršta košė, taip ir turi būti :) Ją, nuolat maišant, kaitinau apie 15min. ant labai silpnos ugnies. Kuomet miltai parudavo, supyliau kondensuotą pieną ir subėriau cinamoną. Nukėliau nuo ugnies, gerai išmaišiau ir supyliau į kepimo popieriumi išklotą formą. Šaldytuve laikiau per naktį.
      Skanaus!
   
   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą