Svečiuose paragavusi šių "saldainukų" nelikau abejinga :) kam patinka karamelė, "karvutės" ir pan., turėtų maloniai nustebinti šiek tiek kitoks skonis. Už receptuką dėkoju Simonai! Pabandykite :)
Reikės:
250g žirnių miltų
200g sviesto
Indelio kondensuoto pieno
1 a. š. cinamono
Pirmiausia išlydžiau sviestą. Tuomet subėriau miltus. Gavosi tiršta košė, taip ir turi būti :) Ją, nuolat maišant, kaitinau apie 15min. ant labai silpnos ugnies. Kuomet miltai parudavo, supyliau kondensuotą pieną ir subėriau cinamoną. Nukėliau nuo ugnies, gerai išmaišiau ir supyliau į kepimo popieriumi išklotą formą. Šaldytuve laikiau per naktį.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą