Reikės:
1 kg liesos maltos mėsos (aš naudojau 500 g maltos kalakutienos ir 500 g maltos veršienos)
2 kiaušinių
4 virtų kaiušinių
125 ml maltų džiuvesėlių4 virtų kaiušinių
125 ml avižinių dribsnių
2 šaukštelių garstyčių
1 šaukšto Vusterio padažo
2,5 šaukšto pomidorų padažo
Druskos, pipirų
Kapotų petražolių ir bazilikų
Visus ingridientus, išskyrus virtus kiaušinius, sudėjau į dubenį ir išmaišiau. Kekso formą išklojau folija ir plonom šoninės juostelėm. Pusę paruoštos mėsos masės sudėjau į formą, tuomet sudėjau virtus kiaušinius ir ant viršaus likusią mėsą. Gerai suspaudžiau, kad neliktų oro. Kepiau 1 valandą, 165 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus! :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą