2013 m. gruodžio 12 d., ketvirtadienis
Smaližių blynai
Blynams reikės:
Apie 200 g miltų
1 kaušinio
1 šaukšto aliejaus
1 šaukšto cukraus
Žiupsnelio druskos
150 ml pieno
300 – 400 ml vandens
Įdarui:
200g "Rududu"
100g sviesto
Blynų tešlai skirtus produktus supilti į dubenį ir gerai išmaišyti. Galima su plaktuvu, tuomet nesusidarys gumuliukai :)
Dar ant karštų blynų tepti "Rududu", patartina plonu sluoksniu. Susukti blyną ir su kulinarine šluotele aptepti lydytu sviestu. Dėti į orkaitę, įkaitintą iki 200°C, kepti kol apskrus, apie 10min.
Blynai patiks tikriems smaližiams, puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Skanaus! :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą